top of page

Babyconsult

Hoe komen we tot een samenwerking?

  1. Wil je dat ik je kom helpen? Je kan mij bellen of een vraag stellen via het contactenformulier op deze website. Het eerste contact (kennismakingsgesprek) is altijd GRATIS en VRIJBLIJVEND.

  2. Gaan we een samenwerking aan, dan ontvang je van mij (afhankelijk van je gekozen pakket) een vragenformulier. Zodra je deze hebt ingevuld stuur je deze terug en analyseer ik de antwoorden.

  3. Afhankelijk van je pakket kom ik op huisbezoek, anders nemen we telefonisch het vragenformulier door. Het voordeel van een huisbezoek is dat ik een beter beeld kan krijgen hoe bijvoorbeeld een voedingsmoment, slaap- of onrustig moment verloopt.

  4. Vervolgens stel ik binnen 24 uur een persoonlijk en op maat gemaakt stappenplan op dat in jullie gezin past. Ik geef hierin doelen aan, geef achtergrondinformatie, adviezen en ik zet interventies in. Telefonisch neem ik het plan met jullie door.

  5. Jullie gaan aan de slag! Afhankelijk van het gekozen pakket, hebben we dagelijks een contact-moment per telefoon of e-mail. Waarbij ik jullie dus dagelijks ondersteun, eventueel bijsturing geef en jullie vragen beantwoord, gedurende aantal dagen of twee weken.

  6. Bij afronding vindt er een evaluatie plaats en bekijken we of de doelen behaald zijn. Indien gewenst kunnen we altijd nog een extra contact moment plannen tegen gereduceerd tarief.

  7. Indien nodig werk ik samen met andere professionals om de aller beste begeleiding te kunnen geven. Met jullie toestemming zorg ik dat betrokken professionals een overdracht krijgen bij afronding van het consult.​

Werkwijze praktijk: Tekst
bottom of page